Βαρκελώνη (Sant Quirze del Valles)

Stabilimento Barcellona

Η μονάδα της Βαρκελώνης

Αρχικά μια οικογενειακή επιχείρηση, η εταιρεία Juanola ξεκίνησε στις αρχές του 20ού αιώνα για να παράγει χάπια γλυκόριζας.

Οι «Παστίλιες Juanola» παράγονταν σε εργαστήριο στη Gracia της Βαρκελώνης για 90 χρόνια. Το 2005, η Angelini αποφάσισε να μεταφέρει την εγκατάσταση στο σημερινό της εργοτάξιο 20 km εκτός της Βαρκελώνης.

Η νέα μονάδα είναι εξοπλισμένη με εξαιρετικά σύγχρονες τεχνολογίες, αλλά διατηρείται η παραδοσιακή σύνθεση με φυσικά συστατικά και βιοτεχνία. Τα τελευταία χρόνια έχουν κυκλοφορήσει διάφορες γεύσεις και η παραγωγή προϊόντων της μάρκας Juanola ανέρχεται σήμερα σε περίπου τρία εκατομμύρια μονάδες ετησίως.

Η ποιότητα αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα: η μονάδα ενημερώνεται συνεχώς με βάση τα πρότυπα ποιότητας των τροφίμων σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς. Διαθέτει επίσης μια σειρά αδειών RSIPAC KEY για τη συσκευασία, την αποθήκευση, την παρασκευή γλυκών, προϊόντων γλυκόριζας και τσίχλας, την εισαγωγή και τη συσκευασία τους, καθώς και για την παρασκευή και την επεξεργασία αρωμάτων.