Η Angelini Pharma στην Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ANGELINI PHARMA

Τον 21ο αιώνα η ανάγκη για ποιοτική αναβάθμιση υπηρεσιών και προϊόντων είναι περισσότερο έντονη και εμφανής από ποτέ. Όταν μάλιστα πρόκειται για έναν τομέα υψηλής τεχνολογίας, με μεγάλες επενδύσεις, όπως η βιομηχανία φαρμάκων, τότε τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο απαιτητικά.

H Angelini Pharma Hellas, ως μέλος του Ιταλικού πολυεθνικού Ομίλου, ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις της εποχής, εκσυγχρονίζεται ταχύτατα, με στόχο να καταστεί πλήρως ανταγωνιστική και να ανταποκριθεί με επιτυχία στις αυξανόμενες απαιτήσεις στο πλαίσιο τόσο της Ελληνικής όσο και της Ευρωπαϊκής Φαρμακευτικής αγοράς.

Από το 2008 η Angelini Pharma Hellas ξεκίνησε τη δραστηριότητα της στην Ελλάδα, ύστερα από την εξαγορά ελληνικής φαρμακευτικής Εταιρείας, με πάνω από 50 χρόνια εμπειρίας στο φαρμακευτικό κλάδο. Έκτοτε αποτελεί μέλος του Φαρμακευτικού Τμήματος του Ομίλου Angelini στην Ευρώπη. Η προηγμένη υποδομή και τεχνογνωσία της Angelini Industries μας επιτρέπει να θέσουμε ακόμα υψηλότερους στόχους.

Εχέγγυο επιτυχίας της Angelini Pharma Hellas στην Ελληνική φαρμακευτική αγορά, αποτελεί η βαθιά γνώση των διεθνών αγορών από την Angelini Industries, τόσο στο χώρο των Συνταγογραφούμενων φαρμάκων όσο και στο χώρο των OTC (Μη Συνταγογραφούμενα Φάρμακα & καταναλωτικά προϊόντα Φαρμακείου).

Καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της Angelini Pharma Hellas, συντελούν οι μακρόχρονες συνεργασίες σε διεθνές αλλά και σε εθνικό επίπεδο. Συνεργασίες μέσα από τις οποίες, η Angelini Pharma Hellas αναζητά συνεχώς τις καλύτερες λύσεις για την κάλυψη των καθημερινών αναγκών της ελληνικής οικογένειας, προσφέροντας Συνταγογραφούμενα και OTC σκευάσματα που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεραπευτικών κατηγοριών.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΕΞΙΑ
Η κάλυψη των καθημερινών αναγκών της ελληνικής οικογένειας, μέσω αναγνωρισμένων και υψηλής ποιότητας προϊόντων που διαφυλάττουν την υγεία και προάγουν την προσωπική φροντίδα.

ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ: Η συνεχής ανάπτυξη, μέσα από τη Συνεργασία, τη Διαφάνεια και το σεβασμό στους κανόνες Ηθικής και Δεοντολογίας ώστε να γίνουμε η φυσική επιλογή κάθε οικογένειας για τη φροντίδα της καθημερινής Υγείας και Ευεξίας.

Ακρογωνιαίο λίθο της φιλοσοφίας μας, αποτελούν οι Αξίες που διέπουν την κουλτούρα μας: Υψηλή Απόδοση – Ανταγωνιστικότητα - Συμμετοχή / Συνεργασία με σεβασμό σε ένα συγκεκριμένο λειτουργικό πλαίσιο, Ηθικών Αξιών - Δεοντολογίας.