Σχετικά με την Angelini Pharma

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ANGELINI PHARMA

Η Angelini Pharma είναι το φαρμακευτικό τμήμα της Angelini Industries. Ο Όμιλος ξεκίνησε σχεδόν 100 χρόνια πριν ως ένα μικρό φαρμακευτικό εργαστήριο και με την πάροδο των ετών έχει εξελιχθεί σε μια κορυφαία διεθνή εταιρεία στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης, η οποία είναι παρούσα σε φαρμακευτικά προϊόντα και μαζική αγορά.

Η Angelini Pharma είναι ηγέτης στην υγειονομική περίθαλψη, με ιδιαίτερη δύναμη και εξειδίκευση στους τομείς της Ψυχικής Υγείας, της Επιληψίας και των Σπάνιων Ασθενειών. Η εταιρεία είναι επίσης ένας κορυφαίος παράγοντας στον τομέα της Υγείας των Καταναλωτών, με εξαιρετικά επιτυχημένα επώνυμα προϊόντα ΜΗ.ΣΥ.ΦΑ. παγκοσμίως.

Τα προϊόντα Angelini διατίθενται στο εμπόριο σε περίπου 70 χώρες. Η εταιρεία δραστηριοποιείται απευθείας σε 20 χώρες που απασχολούν περισσότερα από 3.000 άτομα και εμπορεύεται τα προϊόντα της σε περισσότερες από 70 χώρες μέσω στρατηγικών συμμαχιών με κορυφαίους διεθνείς φαρμακευτικούς ομίλους.

Στο πλαίσιο της στρατηγικής διεθνοποίησης, η Angelini Pharma επικεντρώθηκε επίσης στην ανάπτυξη σε χώρες με υψηλό δυναμικό ανάπτυξης.

Η Angelini Pharma ανέφερε Κύκλο Εργασιών άνω του 1 δισεκατομμυρίου ευρώ το 2021, και περίπου το ήμισυ εξαρτάται από τις εξαγωγές.

Η Angelini Pharma είναι μια ολοκληρωμένη φαρμακευτική εταιρεία, με εκτεταμένη λειτουργία R&D που έχει αναπτύξει σημαντικά μόρια, όπως η τραζοδόνη και η βενζυδαμίνη.

Η τρέχουσα έρευνα επικεντρώνεται στις Ασθένειες και τις Διαταραχές του Νευρικού Συστήματος, τον Πόνο και τη Φλεγμονή, με ιδιαίτερη δέσμευση στην έρευνα νέων θεραπειών για τον παιδιατρικό πληθυσμό.
Η έρευνα περιλαμβάνει συνεργασίες δημόσιου και ιδιωτικού τομέα με αναγνωρισμένα ακαδημαϊκά ιδρύματα και κέντρα παγκόσμιας σημασίας. Το Επιστημονικό Δίκτυο και οι Συνεργασίες έχουν σημαντικό ρόλο στη δημιουργία της καινοτομίας.

Οι μονάδες παραγωγής  «παγκόσμιας κλάσης» της Angelini χρησιμοποιούν τεχνολογίες αιχμής και έχουν πλήρη πιστοποίηση για πρότυπα ποιότητας και σεβασμό για το περιβάλλον.

Στην Ιταλία, τα τελικά φαρμακευτικά προϊόντα παράγονται στο εργοστάσιο της Ancona, ενώ το βιομηχανικό εργοστάσιο της Aprilia παράγει φαρμακευτικές πρώτες ύλες. Τα προϊόντα απολύμανσης και υγιεινής υπό την επωνυμία Amuchina παράγονται στην Casella. Οι εν λόγω εγκαταστάσεις χρησιμοποιούν εκτενώς τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και πληρούν τα κριτήρια βιωσιμότητας. Τέλος, η μονάδα της Albany (Γεωργία, ΗΠΑ) παράγει αυτό-θερμαινόμενα επιθέματα υπό την επωνυμία ThermaCare® και η μονάδα της Βαρκελώνης (Ισπανία) παράγει συμπληρώματα διατροφής, όπως οι Παστίλιες Juanola.

 

  1. Κύκλος Εργασιών €1 δισεκατομμύριο

    Ο Κύκλος Εργασιών της Angelini παραπάνω και από τριπλασιάστηκε μεταξύ 2000 & 2021, από 240,80 εκατ. € σε πάνω από 1 δις. €

  2. Εργαζομενοι 3000 ανθρωποι

    Περισσότεροι από 130 ερευνητές και 1.000 άτομα σε πωλήσεις

  3. Παρουσια σε 70 χωρες

    Τα προϊόντα μας διατίθενται στο εμπόριο σε περίπου 70 χώρες, με απευθείας παρουσία σε 20 χώρες.