Όραμα, Αποστολή και Αξίες

ΟΡΑΜΑ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ & ΑΞΙΕΣ

Όραμα

Στην Angelini, εργαζόμαστε καθημερινά με σκοπό να εξελιχθούμε σε μία κορυφαία Ευρωπαϊκή Φαρμακευτική Εταιρία που κάνει τη διαφορά στην ζωή των ασθενών. Από το 1919.

 

Αποστολή

Φιλοδοξούμε να γίνουμε ένας Ευρωπαϊκός ηγέτης στην καινοτομία, προσφέροντας στους ανθρώπους, τους ασθενείς και τους αγαπημένους τους νέα φάρμακα και λύσεις για την επίτευξη καλύτερων αποτελεσμάτων υγείας και υψηλότερης ποιότητας ζωής.

Κάνουμε το όραμά μας πραγματικότητα μέσω μίας ισχυρής ανάπτυξης αγωγών, ισχυρών συνεργασιών με κορυφαία ερευνητικά ινστιτούτα και πολύτιμων συνεργασιών με τους στρατηγικούς συμμάχους μας.

Δεσμευόμαστε να αναπτύξουμε με επιτυχία διακριτικές θεραπείες για παθήσεις που σχετίζονται με την Ψυχική Υγεία και την Επιληψία, διατηρώντας επιλεκτικά την ηγετική μας θέση στον τομέα της Υγείας των Καταναλωτών.

 

Αξίες

ETHICS AND RESPONSIBILITY

Φροντίζουμε τους εργαζόμενους, τους ασθενείς και τους  καταναλωτές μας. Η συμμόρφωση με τα υψηλότερα ηθικά  πρότυπα αποτελεί τη βάση όλων των δραστηριοτήτων μας  και οι αποφάσεις μας εμπνέονται από μια μακροπρόθεσμη  προοπτική. Δεσμευόμαστε για την εξασφάλιση της οικονομικής  βιωσιμότητας της εταιρείας, την προστασία του  περιβάλλοντος και τη συμβολή στην ανάπτυξη των τοπικών  κοινωνιών στις οποίες δραστηριοποιούμαστε.

PERFORMANCE

Καθένας είναι υπεύθυνος για την επίτευξη των στόχων του και αυτών της Ομάδας. Είμαστε αποφασισμένοι  να φέρουμε εις πέρας κάθε ενέργεια και να δίνουμε τον  καλύτερό μας εαυτό σε κάθε περίπτωση, με ταχύτητα,  συνέπεια και διαφάνεια. Θέλουμε να υπερέχουμε στον  τομέα της απόδοσης, αναζητώντας διαρκώς ολοένα και πιο  προκλητικούς στόχους. Αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες με  αποφασιστικότητα και ανθεκτικότητα.

ENGAGEMENT

Είμαστε θετικοί και ανοιχτοί σε νέες ιδέες, προτάσεις  και προοπτικές, οι οποίες αποτελούν και το κίνητρό μας. Προωθούμε τη συνεργασία εντός του Ομίλου. Αξιολογούμε  τις δεξιότητες και τις επιβραβεύουμε. Μοιραζόμαστε και γιορτάζουμε τις επιτυχίες της εταιρείας μας και επιβραβεύουμε  τα επιτεύγματα των ανθρώπων μας.

INNOVATION

Ενθαρρύνουμε την ανάπτυξη και τον πειραματισμό νέων  αποτελεσματικών και σταθερών λύσεων. Αλλάζουμε τα  δεδομένα.

Διαχειριζόμαστε πολύπλοκες καταστάσεις σε έναν κόσμο που  διαρκώς αλλάζει. Αναλαμβάνουμε την ευθύνη θαρραλέων  επιλογών που στόχο έχουν την ανάπτυξη και εξέλιξη της  εταιρείας. Μαθαίνουμε από τα λάθη μας και επιδιώκουμε τη  συνεχή βελτίωση.

 

Βασικές Συμπεριφορές

Σαφείς, κοινές αξίες σύμφωνα με την καθημερινή συμπεριφορά των ανθρώπων της Angelini Pharma. Επειδή Εταιρία σημαίνει όραμα, φιλοδοξία και στρατηγική, αλλά αυτά επιτυγχάνονται μέσω των ανθρώπων της.

Ακεραιότητα

Ενεργούμε με ακεραιότητα, εμπιστοσύνη, σεβασμό και διαφάνεια.

Απόδοση

Είμαστε παθιασμένοι να επιτυγχάνουμε τους στόχους με ταχύτητα, αγωνιζόμενοι για υπεροχή, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα και την ασφάλεια.

Καινοτομία

Σκεφτόμαστε και κοιτάμε μπροστά, πειραματίζοντας και παρέχοντας νέες λύσεις με ταχύτητα και απλότητα.

Συνεργασία

Είμαστε πρωταθλητές, δουλεύουμε μαζί, σε διαφορετικές ομάδες υψηλών επιδόσεων.

Θάρρος

Εκφραζόμαστε και αμφισβητούμε το κατεστημένο (status quo) κάνοντας αλλά και αποδέχοντας ανατροφοδότηση.

Πάθος

Εργαζόμαστε με πάθος, ενέργεια και θετικότητα.