ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Products 1024X300

Importal

Το Importal αποτελεί μια διαχρονική αξία στην αποτελεσματική συμπτωματική θεραπεία της δυσκοιλιότητας, δοκιμασμένη από χιλιάδες γιατρούς, φαρμακοποιούς και ασθενείς, με πάρα πολλά χρόνια εμπειρίας και κλινικών δοκιμών.

importal all products

Με δραστική ουσία τη λακτιτόλη

Πέρα από τη φαρμακευτική χρήση της, χρησιμοποιείται ευρέως στη μαγειρική και στη ζαχαροπλαστική ως υποκατάστατο της ζάχαρης, με γλυκιά γεύση σε φαγητά και γλυκά με λίγες θερμίδες.

Το Importal με λακτιτόλη, γνωστή ως πρεβιοτικό1, περνά από το λεπτό έντερο και φθάνει αναλλοίωτο στο παχύ έντερο, απορροφούμενο ελάχιστα ενώ ταυτόχρονα παράγει βουτυρικό οξύ που αποτελεί σημαντικό παράγοντα υγείας του εντέρου.

Με γλυκιά γεύση μπορείτε να το αναμίξετε με κάθε τροφή ή κάθε ρόφημα, κρύο ή ζεστό.

Το Importal είναι κατάλληλο για ηλικιωμένους, ενήλικες και παιδιά από 1 έτους, ενώ είναι απίθανο να έχει οποιαδήποτε επίπτωση σε θηλάζουσες μητέρες. Δεδομένου ότι απορροφάται ελάχιστα, θεωρείτε απίθανο η χρήση του να έχει οποιαδήποτε επίπτωση στο θηλασμό2.

 

Ιmportal με αποτελεσματική δράση στη δυσκοιλιότητα

  • Αυξάνει τον όγκο των κοπράνων μέσω ωσμωτικής πίεσης στο παχύ έντερο με αποτέλεσμα ήπια υπακτική δράση.
  • Σε μελέτη για την αποτελεσματικότητα της λακτιτόλης, δραστικής του Importal, 77% των γιατρών και 72% των ατόμων που έλαβαν το σκεύασμα δήλωσαν ότι είχε καλή και άριστη αποτελεσματικότητα3.

Θα το βρείτε στο φαρμακείο της γειτονιάς σας, σε 2 εξαιρετικά βολικές μορφές χρήσης αλλά και μεταφοράς: Πόσιμο διάλυμα και Φακελίσκοι, για να το έχετε μαζί σας, παντού.

 

Να μην χρησιμοποιείται από άτομα με υπερευαισθησία στα συστατικά του προϊόντος. Σε περίπτωση εντερικής απόφραξης ή υποψίας οργανικής βλάβης του πεπτικού σωλήνα, πόνου στην κοιλιά αγνώστου αιτιολογίας ή αιμορραγίας από το ορθό, σε δίαιτα ελεύθερη γαλακτόζης ή διαταραγμένου ισοζυγίου υγρών και ηλεκτρολυτών. Εάν θηλάζετε μωρό ή νήπιο με διαγνωσμένη δυσανεξία στη φρουκτόζη.

Το ΥΚΚΑ και ο ΕΟΦ συνιστούν: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ Ή ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟ ΣΑΣ