Προς υποστήριξη της Ουκρανίας, η Angelini Pharma δωρίζει 100.000 πακέτα βασικών φαρμάκων και ξεκινά μια εσωτερική εκστρατεία συγκέντρωσης χρημάτων.

AP TW Emergency
  • Published: 17 Μαρ 2022

Σε μια τόσο δραματική στιγμή ανθρωπιστικής κρίσης, η Angelini Pharma, η διεθνής φαρμακευτική εταιρεία που ανήκει στην Angelini Industries, παρέχει την υποστήριξή της στους ανθρώπους που πλήττονται από τη συνεχιζόμενη έκτακτη ανθρωπιστική κρίση στην Ουκρανία. Περαιτέρω πρωτοβουλίες που προωθούνται από το Ίδρυμα Angelini θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

Με την υποστήριξη του Ιταλικού Ερυθρού Σταυρού, η Angelini Pharma δωρίζει 100.000 συσκευασίες αντιφλεγμονωδών φαρμάκων και παρακεταμόλης και έχει ξεκινήσει μια εσωτερική εκστρατεία συγκέντρωσης χρημάτων.

"Η αποστολή μας είναι να στεκόμαστε δίπλα σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη και να φροντίζουμε τη ζωή τους. Γι' αυτό νιώθουμε την ανάγκη να συμβάλουμε στην προστασία της υγείας και της ασφάλειας των ανθρώπων σε καταστάσεις ανθρωπιστικής έκτακτης ανάγκης, όπως αυτή που υφίσταται στην Ουκρανία και επηρεάζει και τις γειτονικές της χώρες. - αναφέρει ο Pierluigi Antonelli, Διευθύνων Σύμβουλος της Angelini Pharma - Σε αυτή τη δύσκολη και λεπτή στιγμή, καλούμαστε όλοι συμβάλλουμε από την πλευρά μας. Στην Angelini Pharma, εργαζόμαστε για να παρέχουμε συγκεκριμένη βοήθεια σε όλους τους ανθρώπους που επλήγησαν τόσο οδυνηρά από τον πόλεμο, στους οποίους επί του παρόντος λείπουν τα βασικά είδη πρώτης ανάγκης, συμπεριλαμβανομένων και των φαρμάκων. Ως εταιρεία, αλλά πρωτίστως ως άνθρωποι, καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας ως μέσο επίλυσης των συγκρούσεων».