Νέα & Δελτία Τύπου

Testata Area News
 1. Published: 24 Νοε 2022

  Η Angelini Industries διορίζει τον Jacopo Andreose νέο CEO της Angelini Pharma

  Η Angelini Industries ανακοινώνει τον διορισμό του Jacopo Andreose ως νέου Διευθύνοντος Συμβούλου της Angelini Pharma, μιας φαρμακευτικής εταιρείας που δραστηριοποιείται στην υγεία του εγκεφάλου, συμπεριλαμβανομένης της ψυχικής υγείας και της επιληψίας, καθώς και της φροντίδας της υγείας των καταναλωτών, η οποία αποτελεί μέρος της Angelini Industries, ενός Ιταλικού πολυεπιχειρηματικού ομίλου.

 2. Published: 25 Οκτ 2022

  H Angelini Pharma Hellas διεξάγει μία Disease Awareness LinkedIn Campaign για την Σχιζοφρένεια, στο εταιρικό της προφίλ στο LinkedIn

  Μία Disease Awareness Campaign για την Σχιζοφρένεια, εξελίσσεται στο εταιρικό μας προφίλ στο LinkedIn (profile name: Angelini Pharma Hellas), όλον τον Οκτώβριο του 2022.

 3. Published: 28 Σεπ 2022

  Η Νέα Έκθεση Headway επισημαίνει περιβαλλοντικούς καθοριστικούς παράγοντες της ψυχικής υγείας.

  Δελτίο Τύπου: Η Νέα Έκθεση Headway επισημαίνει περιβαλλοντικούς καθοριστικούς παράγοντες της ψυχικής υγείας: η σύρραξη Ουκρανίας-Ρωσίας και η κλιματική αλλαγή είναι πιθανό να οδηγήσουν σε ένα νέο κύμα ψυχικών διαταραχών τους ερχόμενους μήνες

 4. Published: 26 Ιουλ 2022

  H Angelini Pharma Hellas δημιουργεί το Angelini HCP Portal αποκλειστικά για Επιστήμονες Υγείας.

  H Angelini Pharma Hellas έχοντας πάντα ως βασικό γνώμονα των δραστηριοτήτων της την επικοινωνία και ενημέρωση της Ιατρικής και Φαρμακευτικής κοινότητας, δημιούργησε ένα νέο ιστοχώρο – τράπεζα πληροφοριακού υλικού, το Angelini HCP Portal και απευθύνεται αποκλειστικά σε Επαγγελματίες Υγείας.

 5. Published: 12 Απρ 2022

  Δωρεά Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού από την Angelini Pharma Hellas για την στήριξη του έργου της ΜΚΟ PRAKSIS.

  Η Angelini Pharma Hellas πιστή στη δέσμευσή της απέναντι στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, με αφορμή την ανανέωση του τεχνολογικού εξοπλισμού της εταιρείας, προχώρησε στη δωρεά ηλεκτρονικού εξοπλισμού προς τη Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση PRAKSIS, με στόχο την ενίσχυση των κοινωνικών δομών και υπηρεσιών της.

 6. Published: 17 Μαρ 2022

  Προς υποστήριξη της Ουκρανίας, η Angelini Pharma δωρίζει 100.000 πακέτα βασικών φαρμάκων και ξεκινά μια εσωτερική εκστρατεία συγκέντρωσης χρημάτων.

  Σε μια τόσο δραματική στιγμή ανθρωπιστικής κρίσης, η Angelini Pharma, η διεθνής φαρμακευτική εταιρεία που ανήκει στην Angelini Industries, παρέχει την υποστήριξή της στους ανθρώπους που πλήττονται από τη συνεχιζόμενη έκτακτη ανθρωπιστική κρίση στην Ουκρανία.

 7. Published: 10 Μαρ 2022

  Η Angelini Pharma Hellas ανακοινώνει τη νέα θεραπευτική γραμμή για ασθένειες του Κεντρικού Νευρικού Συστήματος και συγκεκριμένα την σχιζοφρένεια.

  Από τον Ιανουάριο του 2022 είναι και στην Ελλάδα διαθέσιμη η λουρασιδόνη. Το σκεύασμα ανήκει στην κατηγορία των άτυπων αντιψυχωτικών και ενδείκνυται για τη θεραπεία της σχιζοφρένειας, σε ενήλικες ασθενείς και εφήβους 13 ετών και άνω.

 8. Published: 14 Φεβ 2022

  #ByMyEpilepSide: Η παγκόσμια επικοινωνιακή εκστρατεία της Angelini Pharma για την ευαισθητοποίηση σχετικά με την Επιληψία.

  Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Επιληψίας 2022, η Angelini Pharma επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της να μείνει κοντά σε άτομα με επιληψία ξεκινώντας την πρώτη παγκόσμια εκστρατεία ενημέρωσης και επικοινωνίας για τις ασθένειες: #ByMyEpilepside.

 9. Published: 11 Φεβ 2022

  ZERO MEDICINE WASTE CAMPAIGN

  Zero Medicine Waste: Μια πρωτοβουλία της Angelini Pharma Hellas με στόχο τη σωστή διαχείριση των φαρμάκων, με στόχο τη μείωση της σπατάλης πόρων που μπορούν να σώσουν ζωές.