Νέα & Δελτία Τύπου

Angelini Pharma | News
 1. Published: 26 Σεπ 2023

  Η Angelini Pharma παρουσιάζει μακροπρόθεσμα δεδομένα για τη cenobamate

  Η Angelini Pharma παρουσιάζει μακροπρόθεσμα δεδομένα για τη cenobamate που επιδεικνύουν σταθερό όφελος σε ενήλικες με μη ελεγχόμενες επιληπτικές κρίσεις εστιακής έναρξης

 2. Published: 24 Μαρ 2023

  Η Angelini Pharma γιορτάζει την ΄΄Purple Day/Μωβ Ημέρα΄΄: μια ημέρα αφιερωμένη στην αύξηση της ευαισθητοποίησης σχετικά με την Επιληψία παγκοσμίως.

  Οι άνθρωποι ενθαρρύνονται να φορούν ένα μωβ ρούχο για να ευαισθητοποιήσουν σχετικά με την επιληψία και τις διάφορες μορφές της. Η Purple Day, όπως συνηθίζεται να λέγεται, γιορτάζεται κάθε χρόνο από το 2008 σε όλο τον κόσμο στις 26 Μαρτίου.

 3. Published: 8 Μαρ 2023

  Η Angelini Pharma συνεργάζεται με το IBE για την υποστήριξη των γυναικών με επιληψία

  Για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, η Angelini Pharma βρίσκεται για άλλη μια φορά στο πλευρό του IBE (International Bureau for Epilepsy), για να υποστηρίξει το «Γυναίκες και Επιληψία», ένα πρόγραμμα ευαισθητοποίησης για την εξάλειψη του στίγματος κατά των γυναικών με επιληψία.

 4. Published: 3 Φεβ 2023

  Say no to pain: talk to your oncologist!

  The World Cancer Day (WCD) supports cancer awareness, education, and action to promote treatment, prevention, and care for all patients. This year, the WCD calls everyone to play their part in creating a cancer-free world by emphasizing the power of working together and making the difference to reduce the global impact of cancer.

 5. Published: 24 Νοε 2022

  Η Angelini Industries διορίζει τον Jacopo Andreose νέο CEO της Angelini Pharma

  Η Angelini Industries ανακοινώνει τον διορισμό του Jacopo Andreose ως νέου Διευθύνοντος Συμβούλου της Angelini Pharma, μιας φαρμακευτικής εταιρείας που δραστηριοποιείται στην υγεία του εγκεφάλου, συμπεριλαμβανομένης της ψυχικής υγείας και της επιληψίας, καθώς και της φροντίδας της υγείας των καταναλωτών, η οποία αποτελεί μέρος της Angelini Industries, ενός Ιταλικού πολυεπιχειρηματικού ομίλου.