Νέα & Δελτία Τύπου

Testata Area News
 1. Published: 24 Μαρ 2023

  Η Angelini Pharma γιορτάζει την ΄΄Purple Day/Μωβ Ημέρα΄΄: μια ημέρα αφιερωμένη στην αύξηση της ευαισθητοποίησης σχετικά με την Επιληψία παγκοσμίως.

  Οι άνθρωποι ενθαρρύνονται να φορούν ένα μωβ ρούχο για να ευαισθητοποιήσουν σχετικά με την επιληψία και τις διάφορες μορφές της. Η Purple Day, όπως συνηθίζεται να λέγεται, γιορτάζεται κάθε χρόνο από το 2008 σε όλο τον κόσμο στις 26 Μαρτίου.

 2. Published: 8 Μαρ 2023

  Η Angelini Pharma συνεργάζεται με το IBE για την υποστήριξη των γυναικών με επιληψία

  Για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, η Angelini Pharma βρίσκεται για άλλη μια φορά στο πλευρό του IBE (International Bureau for Epilepsy), για να υποστηρίξει το «Γυναίκες και Επιληψία», ένα πρόγραμμα ευαισθητοποίησης για την εξάλειψη του στίγματος κατά των γυναικών με επιληψία.

 3. Published: 3 Φεβ 2023

  Say no to pain: talk to your oncologist!

  The World Cancer Day (WCD) supports cancer awareness, education, and action to promote treatment, prevention, and care for all patients. This year, the WCD calls everyone to play their part in creating a cancer-free world by emphasizing the power of working together and making the difference to reduce the global impact of cancer.

 4. Published: 24 Νοε 2022

  Η Angelini Industries διορίζει τον Jacopo Andreose νέο CEO της Angelini Pharma

  Η Angelini Industries ανακοινώνει τον διορισμό του Jacopo Andreose ως νέου Διευθύνοντος Συμβούλου της Angelini Pharma, μιας φαρμακευτικής εταιρείας που δραστηριοποιείται στην υγεία του εγκεφάλου, συμπεριλαμβανομένης της ψυχικής υγείας και της επιληψίας, καθώς και της φροντίδας της υγείας των καταναλωτών, η οποία αποτελεί μέρος της Angelini Industries, ενός Ιταλικού πολυεπιχειρηματικού ομίλου.

 5. Published: 25 Οκτ 2022

  H Angelini Pharma Hellas διεξάγει μία Disease Awareness LinkedIn Campaign για την Σχιζοφρένεια, στο εταιρικό της προφίλ στο LinkedIn

  Μία Disease Awareness Campaign για την Σχιζοφρένεια, εξελίσσεται στο εταιρικό μας προφίλ στο LinkedIn (profile name: Angelini Pharma Hellas), όλον τον Οκτώβριο του 2022.

 6. Published: 28 Σεπ 2022

  Η Νέα Έκθεση Headway επισημαίνει περιβαλλοντικούς καθοριστικούς παράγοντες της ψυχικής υγείας.

  Δελτίο Τύπου: Η Νέα Έκθεση Headway επισημαίνει περιβαλλοντικούς καθοριστικούς παράγοντες της ψυχικής υγείας: η σύρραξη Ουκρανίας-Ρωσίας και η κλιματική αλλαγή είναι πιθανό να οδηγήσουν σε ένα νέο κύμα ψυχικών διαταραχών τους ερχόμενους μήνες

 7. Published: 26 Ιουλ 2022

  H Angelini Pharma Hellas δημιουργεί το Angelini HCP Portal αποκλειστικά για Επιστήμονες Υγείας.

  H Angelini Pharma Hellas έχοντας πάντα ως βασικό γνώμονα των δραστηριοτήτων της την επικοινωνία και ενημέρωση της Ιατρικής και Φαρμακευτικής κοινότητας, δημιούργησε ένα νέο ιστοχώρο – τράπεζα πληροφοριακού υλικού, το Angelini HCP Portal και απευθύνεται αποκλειστικά σε Επαγγελματίες Υγείας.

 8. Published: 12 Απρ 2022

  Δωρεά Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού από την Angelini Pharma Hellas για την στήριξη του έργου της ΜΚΟ PRAKSIS.

  Η Angelini Pharma Hellas πιστή στη δέσμευσή της απέναντι στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, με αφορμή την ανανέωση του τεχνολογικού εξοπλισμού της εταιρείας, προχώρησε στη δωρεά ηλεκτρονικού εξοπλισμού προς τη Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση PRAKSIS, με στόχο την ενίσχυση των κοινωνικών δομών και υπηρεσιών της.