Νέα & Δελτία Τύπου

Testata Area News
 1. Published: 12 Απρ 2022

  Δωρεά Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού από την Angelini Pharma Hellas για την στήριξη του έργου της ΜΚΟ PRAKSIS.

  Η Angelini Pharma Hellas πιστή στη δέσμευσή της απέναντι στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, με αφορμή την ανανέωση του τεχνολογικού εξοπλισμού της εταιρείας, προχώρησε στη δωρεά ηλεκτρονικού εξοπλισμού προς τη Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση PRAKSIS, με στόχο την ενίσχυση των κοινωνικών δομών και υπηρεσιών της.

 2. Published: 17 Μαρ 2022

  Προς υποστήριξη της Ουκρανίας, η Angelini Pharma δωρίζει 100.000 πακέτα βασικών φαρμάκων και ξεκινά μια εσωτερική εκστρατεία συγκέντρωσης χρημάτων.

  Σε μια τόσο δραματική στιγμή ανθρωπιστικής κρίσης, η Angelini Pharma, η διεθνής φαρμακευτική εταιρεία που ανήκει στην Angelini Industries, παρέχει την υποστήριξή της στους ανθρώπους που πλήττονται από τη συνεχιζόμενη έκτακτη ανθρωπιστική κρίση στην Ουκρανία.

 3. Published: 10 Μαρ 2022

  Η Angelini Pharma Hellas ανακοινώνει τη νέα θεραπευτική γραμμή για ασθένειες του Κεντρικού Νευρικού Συστήματος και συγκεκριμένα την σχιζοφρένεια.

  Από τον Ιανουάριο του 2022 είναι και στην Ελλάδα διαθέσιμη η λουρασιδόνη. Το σκεύασμα ανήκει στην κατηγορία των άτυπων αντιψυχωτικών και ενδείκνυται για τη θεραπεία της σχιζοφρένειας, σε ενήλικες ασθενείς και εφήβους 13 ετών και άνω.

 4. Published: 14 Φεβ 2022

  #ByMyEpilepSide: Η παγκόσμια επικοινωνιακή εκστρατεία της Angelini Pharma για την ευαισθητοποίηση σχετικά με την Επιληψία.

  Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Επιληψίας 2022, η Angelini Pharma επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της να μείνει κοντά σε άτομα με επιληψία ξεκινώντας την πρώτη παγκόσμια εκστρατεία ενημέρωσης και επικοινωνίας για τις ασθένειες: #ByMyEpilepside.

 5. Published: 11 Φεβ 2022

  ZERO MEDICINE WASTE CAMPAIGN

  Zero Medicine Waste: Μια πρωτοβουλία της Angelini Pharma Hellas με στόχο τη σωστή διαχείριση των φαρμάκων, με στόχο τη μείωση της σπατάλης πόρων που μπορούν να σώσουν ζωές.  

 6. Published: 19 Φεβ 2021

  Η Angelini Pharma Hellas υποστηρίζει το Χαμόγελο του Παιδιού με Δωρεά Τεχνολογικού Εξοπλισμού

  Η Angelini Pharmα Hellas προχώρησε σε δωρεά τεχνολογικού εξοπλισμού προς «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για την ενίσχυση της τηλεκπαίδευσης των παιδιών.

 7. Published: 2 Φεβ 2021

  Η Angelini Pharma ολοκλήρωσε τη συμφωνία εξαγοράς της Arvelle Therapeutics

  Η Angelini Pharma ανακοίνωσε την εξαγορά της Arvelle Therapeutics, μια εταιρεία βιοφαρμακευτικών προϊόντων με έδρα την Ελβετία που επικεντρώνεται στην παροχή καινοτόμων θεραπειών σε ασθενείς που πάσχουν από διαταραχές του ΚΝΣ.